Succesvol optreden voor Sursum Corda Rijsoord!

Zaterdag 5 november heeft de vereniging deelgenomen aan het Steijf IJsselmonde festival in Heerjansdam.
Het vele repeteren heeft vruchten afgeworpen. Met punten van 85,5 en 84,5 en 85,5 en 85 mag er met gepaste trots een feestje worden gevierd.
Met het inspeelwerk ‘The young Amadeus’ werd begonnen, daarna de jurywerken ‘Condacum’ en ‘Victory’. Fijne werken, goed liggend in het gehoor en het werd met buitengewoon plezier gebracht door dirigent Mw. T. Migchielsen en de muzikanten.
De vereniging is bijzonder in haar schik met dit bijzonder goede resultaat.
Blijft een gegeven: een mens is nooit te oud om te leren cq. een instrument te gaan bespelen, dat kan een slagwerk instrument zijn of een blaasinstrument.
Bent u geïnteresseerd in de vereniging of wilt u informatie over het volgen/opleiding voor de afdeling drumband of orkest?
Bel of mail dan naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0180 434031 óf spreek met een van onze leden en zij zullen u/je doorverwijzen naar de juiste personen.
Ook het majorette peloton kan nieuwe aanwinst gebruiken en dit hoeven echt niet persé dames te zijn! Ook hiervoor kunt u contact opnemen met bovenstaande gegevens. Het eerstkomende optreden zal het binnenhalen van de Sinterklaas met zijn gevolg zijn te Rijsoord op 12 november en 19 november te Ridderkerk.
Op 9 december zal het Kerstconcert plaatsvinden in de Opstandingskerk te Rijsoord, waarover later in de media méér gegevens.

ontworpen en gemaakt door Resultaat Automatisering